Új vállalkozásba kezd, vagy szeretné felújítani, esetleg bővíteni az eszköztárát?

Akkor a legjobb helyen jár, mert nálunk minden szükséges sütőipari eszközt megtalál! Ha pékségében, vagy cukrászatban gondolkodik, akkor nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet ahhoz, hogy igazán kiváló minőségű termékeket állítson elő. Széles termékválasztékunk között minden megtalálható, ami a sütőipari termékek előállításához nélkülözhetetlen, a kelesztéstől a dagasztáson át a sütésig és tárolásig.

Minden, ami egy igazán jó süteményhez kellhet!

Társaságunk főprofilja közé tartozik a sütőipari eszközök készítése, melyeket több féle méretben, és kivitelezési formában állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Milyen sütőipar eszközök találhatóak meg a kínálatunk között?

  • sütő kocsik
  • kelesztő kocsik
  • kaparók
  • rozsdamentes asztalok
  • görgők, kerekek (alumínium, bakelit)
  • forgó villák

Miért érdemes új sütőipari eszközöket beszereznie?

Az új sütőipari eszközök beszerzése növeli a vállalkozása kapacitását, és versenyképessége erősödni fog. Az új sütőipari eszközökkel lehetőség nyílik arra, hogy minél nagyobb mennyiségben tudjanak előállítani kiváló minőségű termékeket, ezzel még nagyobb ügyfélkört szerezve maguknak. A sütőipari eszközök készítésénél arra törekszünk, hogy a megfelelő mértékben kiszolgálják a megrendelőink igényeit, illetve jól illeszkedjenek a jövőbeni terveikhez.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a sütőipari eszközökkel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Professzionálisan képzett és gyakorlót kollégáink állnak a rendelkezésére, hogy megválaszolják minden felmerülő kérdését!